You are 0.0 away from free shipping

Home page - Igrače

Hoppstar - Digital camera - Expert Yale

Hoppstar 9180013128937 76893
BAR Code: 9180013128937
SKU Code: 76893
Hoppstar - Digital camera - Expert Yale
InStock
In stock
€89.90
-0%
€89.90

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Hoppstar Expert je idealna otroška kamera z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete v vsakdanjem življenju, hkrati pa bo Vaš otrok lahko sam fotografiral in tako ustvaril svoje spomine na nepozabljive trenutke.

Kamera ima visokokakovostno lečo, s pomočjo katere jim je omogočeno zajemanje visokokakovostnih fotografij in videoposnetkov, katere lahko tudi sami enostavno urejajo s priloženo programsko opremo.

Opremljena je z dodatno selfie kamero na zadnji strani, 16 GB spominsko kartico, s katero lahko shranite do 8.000 fotografij in funkcijo videokamere. Vsebuje tudi enostaven meni in snemljiv silikonski ovitek, ki ščiti pred poškodbami. Priložen je pa tudi trak, s katerim lahko kamero pritrdite na varno mesto.

Expert ima priljubljene funkcije, kot so foto okvirji, foto filtri in prepoznavanje obrazov. Otrokom ponuja številne zabavne priložnosti za raziskovanje njihove ustvarjalnosti in razvijanje njihovih veščin.

Velikost: 85 x 5.8 x 4.3

Priporočena starost: 3 leta +

Product Details

Baterijo kamere lahko napolnite kjerkoli s priloženimi kabli in adapterji. 

Vsebina: 

  • Kamera,
  • Silikonski ovitek
  • 16 GB spominska kartica
  • 2 adapterja za polnjenje
  • Kabel za polnjenje
  • Navodila za uporabo

Izdelek je certificiran glede na standarde: CE, EN71, CCC, MA, RoHS.

Prosimo, čistite digitalni fotoaparat samo z rahlo vlažno krpo. Fotoaparata nikoli ne puščajte na neposredni sončni svetlobi ali v bližini vira toplote. Držite digitalni fotoaparat stran od vlage in ne dovolite, da pride v stik z vodo. Digitalnega fotoaparata ni mogoče uporabljati v vodi ali pod vodo! Če je mogoče, se izogibajte padcem fotoaparata na trde površine. Hoppstar kamere smejo uporabljati le pod nadzorom odrasle osebe. Prosimo, ne prenašajte fotografij ali videoposnetkov, narejenih z drugimi kamerami, na otroško kamero Hoppstar. Redno pregledujte izobraževalno igračo za morebitne poškodbe. Izdelka nikoli ne odpirajte sami. Popravila lahko izvajajo le usposobljeni strokovnjaki.